Gemeente Herselt zoekt lokale aannemers voor project Goed Plan 

Met de winter voor de deur beseffen we weer hoe belangrijk het is om in een  comfortabele en energiezuinige woning te wonen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Er is nog veel werk aan de winkel en dat geldt zeker ook voor de private huurmarkt. Veel verhuurders zijn bereid om de nodige aanpassingen te doen, maar weten niet goed hoe eraan te beginnen. Daarom startte het project Goed Plan, waarbij verhuurders begeleid worden om in de huurwoning verbeteringswerken uit te voeren. Hierbij wordt er beroep gedaan op lokale aannemers.

 

Daarom wil de gemeente een lijst samenstellen met lokale aannemers die gecontacteerd willen worden voor het opmaken van een offerte indien bepaalde werken in huurwoningen uitgevoerd moeten worden. Deze lijst zal worden overgemaakt aan de verhuurders die zelf geen aannemer hebben gekozen.

 

Voel jij je als lokale aannemer aangesproken, neem dan snel contact met ons op. We zijn op zoek naar allerhande vakmannen, gaande van klusjesman tot dakwerker, of van schrijnwerker tot elektricien.

 

Voor meer info:

Contactgegevens:

Hugo Van Rompaey

Huisvestingsambtenaar

Gemeentebestuur Herselt

Kerkstraat 1

2230 Herselt

Tel. 014 53 90 35

bouwdienst@herselt.be