kandidatuur jobstudenten zomer 2019 

Blanco Curriculum Vitae 

Indien u wenst te solliciteren voor een openstaande vacature en u beschikt niet over een C.V., gelieve dan gebruik te maken van ons sjabloon:

Door het indienen van je kandidatuur verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens.

Meer informatie over de verwerking van de persoonsgegevens kan je vinden in de privacyverklaring van gemeente/OCMW/AGB op www.herselt.be.

Vacature BKO (m/v/x) 

Vacature voor een enthousiaste begeleid(st)er in de buitenschoolse kinderopvang

Sociaal Huis Herselt organiseert buitenschoolse kinderopvang op 5 locaties. Kinderen tussen 2,5 en 12 jaar worden er opgevangen voor-en naschools, tijdens schoolvrije dagen en schoolvakanties.

Jouw functie

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

Aanwervingsvoorwaarden:

  • diplomavoorwaarden: houder zijn van attest ‘begeleider buitenschoolse kinderopvang’ van een door Kind en Gezin erkende opleidingsorganisatie of een titel van beroepsbekwaamheid 'begeleider buitenschoolse opvang' of een kwalificatiebewijs dat voldoet aan de vereisten van Kind en Gezin (een volledige lijst van de vereiste getuigschriften vind je op de website van het Sociaal Huis);
  • slagen voor selectieproef;
  • medische geschiktheid.

Jouw profiel

  • je hebt een hart voor kinderen. Je kan zowel zelfstandig als in groep werken met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent flexibel en bent bereid om te werken in onderbroken diensten. Je hebt zin in initiatief en gaat op zoek naar nieuwe ideeën. Je bent creatief. Je bent vlot in communiceren zowel in het team, met ouders en met kinderen;
  • de competenties, kennis en gedragskenmerken die voor deze functie verwacht worden, staan beschreven in de functiebeschrijving als bijlage.

Aanbod

  • het gaat om de aanleg van een werfreserve voor een contract van onbepaalde duur. De werfreserve is 1 jaar geldig (verlengbaar).  We spreken deze werfreserve ook aan voor tijdelijke vervangingen.
  • werkuren: maximum 19u/week te presteren op schooldagen tussen 6.45 uur en 9.00 uur en tussen 15.30 uur en 18.30 uur - woensdag vanaf 11.15 uur en ganse en/of halve dagen tijdens de schoolvakanties; uren verschillen per locatie.
  • minimum startsalaris: min. € 945,91/maand - en max. € 1472,20/maand. (weddeschaal D1-D3). Je salaris wordt aangevuld met maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief, CV, een kopie van je diploma, recent uittreksel uit het strafregister (model 596.2) naar kinderopvang@ocmwherselt.be of via de post naar Dienst Kinderopvang, Kerkstraat 1, 2230 Herselt. Solliciteren kan tot en met vrijdag 1 maart 2019 . Nadien volgt er een schriftelijke proef op maandag 18 maart 2019 om 18u. Indien je hiervoor slaagt, word je uitgenodigd voor een mondelinge proef, die zal doorgaan op maandag 25 maart 2019 vanaf 13u30.

Voor meer info contacteer Hilde Vanhout of Mieke Van Kerckhoven, coördinator BKO Tel. 014 53 90 27 of kinderopvang@ocmwherselt.be. www.ocmwherselt.be

vacatures Zonnige Kempen 

Zonnige Kempen, sociale huisvestingsmaatschappij te Westerlo en werkzaam in je gemeente, lanceert 3 vacatures. 

- expert duurzaamheid en technieken

- coördinator onderhoud & herstellingen

- technische medewerker conditiemeting en EPC

De vacatures vind  je terug via  deze link naar de website van Zonnige Kempen: http://zonnigekempen.kenvoet.be/vacatures/